Tentang Kami

Kami adalah pakar dalam menyelesaikan permasalahan berkaitan rambut gugur terutama yang mengalami masalah gugur yang kronik  dan masalah kulit kepala.  Menekankan kepada rawatan yang selamat, berkesan dan mudah dilakukan hanya di rumah. Menyediakan rawatan melalui syampu lengkap  dengan hanya  3 dalam 1 ( Syampu + Perapi + Pewangi ).

Berfungsi merawat, merapi dan mewangikan rambut. Di formulasi dari bahan – bahan terpilih dan diakui oleh pakar berdasarkan kajian penyelidikan yang terbukti secara klinikal untuk memulihkan permasalahan rambut hingga ke akar. Memberi keyakinan dan penampilan yang lebih sihat dan bergaya.

Di jamin HALAL dan mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).  Bagi memastikan syampu ini boleh digunakan tanpa was – was dan akan memberi kesan yang baik kepada pengguna.

MISI KAMI.

  1. Untuk membantu ramai orang  yg mengalami masalah rambut gugur dan permasalahan rambut yang lain,
  2. Untuk  membantu menggalakkan pertumbuhan rambut baru di samping melebatkan rambut dan menguatkan lagi akar rambut.
  3. Membantu anda memiliki rambut yg sihat, lebat, lembut sehingga berketerampilan menarik dan kembali yakin walaupun seharian bertudung.
  4. Membantu anda memilih produk syampu yang betul bersesuaian dengan permasalahan rambut yang anda alami. Untuk tidak memudaratkan lagi keadaan rambut anda.